Csöppségfotó Csöppségfotó

A fotózás ideje kb. 2,5- 4 óra. Ezalatt az idő alatt a pici eszik, akár többször is hiszen a meleg miatt megszomjazhat és neki a tejcsi a szomjoltó is. Tehát ez azért lehet 4 óra mert ez is beletartozik, nem rohanok sehova, tudom ilyenkor hosszabb a szoptatás.

Kivárjuk amíg tele a pocak és így biztosított a nyugodtabb alvás is.
A melegre azért van szükség mert az édesanya méhében is meleg volt, az a cél hogy a baba komfortosan érezze magát. Az anyaméhben folyamatos zajok vették körül őt, így az altatásban segítségemre van egy fehérzajt adó készülék is.

Az hogy milyen beállítások készülnek, a babán is múlik. Vannak olyanok, amelyeket nem próbálok meg elkészíteni ha a picinek kötött a csípője például, mert tudom hogy neki az kényelmetlen lenne.

A baba minden esetben biztonságban van a fotózás alatt. Nem dolgozom nagy robosztus kellékekkel, valódi nehéz fa padlókkal- helyette puha meleg fa mintázatú minőségi háttereim vannak. Könnyű ezeket a háttereket tisztán tartani és biztonságosabbnak is tartom. A kicsik biztonsága a beállításoknál is elsődleges. Van néhány kép amely vegyes reakciót vált ki a szülőkből, pl ha a két kezén tartja a fejét a pici mintha könyökölne.

Az egy tipikus példa erre, de az ilyen fotó 2 vagy akár 3 képből van összevágva, photoshoppal megszerkesztve hogy a kezek, melyek tartják a picit ne legyenek láthatók a kész fotón.

Amikor végeztünk a fotózással mindig elmondom, hogy ha hazaér a pici akkor legyen egy fürdetés. Mivel sok gyapjú kellékem van, így a szöszök ezekről a puha kis alátétekről ott lehetnek a hajlatokban, a kicsi lábujjak között, vagy az ujjacskák között. A baba komfortérzete miatt ezeket érdemes lemosni.

FEKETE-TAKÁCS CSILLA

2011 Budakalász Domb utca 8/b.
elsofoto@gmail.com +36 30/649-8858

Kövess engem a közösségi oldalakon!

Csöppségfotó Csöppségfotó

Újszülött fotózás, kisbaba fotózás, gyermekfotózás, születésnapi fotózás, karácsonyi fotózás, kismama fotózás, csöppség fotózás.