Csöppségfotó Csöppségfotó

Rengeteg gyönyörű kellékem van, ruhácskák, gyapjú alátétek, sapkák, fejpántok, prémium hátterek. Mind minőségi kézműves termék. A kellékeimet sokfelől szerzem be (Magyarország, USA, Kanada, Anglia, Lengyelország), így ilyesmivel nem kell készülnöd.

Amit mindenképp hozz magaddal a picinek az a cumi. Kérlek akkor is hozz egy cumit, ha egyébként a pici nem használja. Nagyon nagy segítség egy ilyen fotózás során. Segít megnyugtatni a babát.

Ha a gyermek tápszeres, stúdiómban van lehetőség a tápszer elkészítésére vagy ha előre bekeverted, itt meg tudod melegíteni. A stúdióm úgy készült, hogy a Ti kényelmeteket szolgálja.

Több stúdióban is dolgoztam már, tudom mik az igények egy ilyen fotózás alatt. A 32nm-es helyiségben kialakítottunk a termen kívül egy előszobát, illetve egy mosdót. Egy ilyen fotózás alkalmával a babák miatt melegre van szükség, egy kis idő elteltével ha van nagyobb testvér, ő biztosan- de gyakran az apukák is szeretnek kivonulni egy hűvösebb térbe.

Az előszobában kényelmes kanapén van lehetőség meséket nézni (Disney válogatás, Mancs őrjárat, stb.) illetve a hűtött üdítőkön túl szobahőmérsékletű ivólé és nasi is rendelkezésére áll a hozzám érkezőknek.

A stúdiómban a fűtést padlófűtés, a hűtés-fűtést klíma biztosítja, illetve beépített szellőző rendszer cseréli óránként a levegőt. A tisztaságra, fertőtlenítésre nagy gondot fordítok. Én magam immunhiányos vagyok így ez nekem nagyon fontos ahogy az otthonomban is úgy a munkahelyemen is.

A kellékeimet is tisztán tartrom természetesen.

FEKETE-TAKÁCS CSILLA

2011 Budakalász Domb utca 8/b.
elsofoto@gmail.com +36 30/649-8858

Kövess engem a közösségi oldalakon!

Csöppségfotó Csöppségfotó

Újszülött fotózás, kisbaba fotózás, gyermekfotózás, születésnapi fotózás, karácsonyi fotózás, kismama fotózás, csöppség fotózás.