Csöppségfotó Csöppségfotó

Csöppségfotó

Fekete-Takács Csilla vagyok, két csodás kisfiú édesanyja, a Csöppségfotó megálmodója. 7 évvel ezelőtt gondoltam egy nagyot és belevágtam ebbe a csodavilágba, az újszülött fotózásba. A pici szuszogó babák annyira elvarázsoltak, hogy azt éreztem nem is létezhet ennél szebb foglalkozás, mint őket megörökíteni. Hosszú évek, rengeteg tanulás van a hátam mögött, de folyamatosan fejlesztem magam.

Nagyszerű fotósoktól tanulhattam, belföldi és külföldi oktatóktól egyaránt. Ma már nagyon rutinosan fogom meg a babákat, helyezem édes pózokba őket. Persze az eleje nekem is döcögősen indult, de az évek során ahogy egyre több babát fotózhattam, köztük ikreket, hármas ikreket vagy olyan babát, akinek kulcscsonttörése volt a szülés következtében, egyre csak magabiztosabb lettem. Ma már nem sok minden tud meglepetést okozni.

Szerencsésnek érzem magam, mert nagyon szeretem amivel foglalkozom és úgy érzem ez a képeimen is látszik. Bele teszem szívem- lelkem egy-egy sorozatba. Számomra mindegyik különleges, remélem még sokáig tudok ilyen szenvedéllyel alkotni.

Ha szeretnél professzionális képeket a gyermekedről, látogass el hozzám baba barát stúdiómba, amely Budakalászon található.
Remélem találkozunk :)